CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020


CANLI DERT KÖŞESİ HATTIMA HOŞ GELDİNİZ 


08882339020



Merhaba Dert Köşesi Takipçilerim

Muhteşem bir hafta yine başladı.Hava soğuk ve karlı ama bir o kadar da romantik.
İşte tam da zamanı değil mi? DERTLEŞMENİN....

Ben sana telefonun ucu kadar yakınım ve sadece aramanı bekliyorum.
Hemen ara ben de seninle dertlerimi paylaşıp içimdekileri sana aktarıyım

Böylece dert tasa sıkıntı hepsi başımızdan gitsin .Beraber kurtulalım
Hadi o zaman hemen arayın 
Telefonun ucunda seni ve sohbetimizi bekliyorum 





Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 

08882339020

'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan v'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca  

08882339020

'i tuşlayabilirsiniz.


Kendinizi yalnız hissettiğiniz zaman ki hepimiz zaman zaman bunu yaşarız,yeni insanlarla tanışmak size iyi gelir.Aslında bazı durumlarda bu sıklıkla aradığımız bir şeydir.
derdinizi anlatmak size yetmez. Sadece kendi yakınınızdaki insanlarla konuşmak yeterli olmaz yada anlatamazsınız.
Bazen de gerçekten etrafınızda derdinizi anlatabileceğiniz kimse yoktur.İşte aslında tam da bahsetmek istediğim yer burası ki en hassas zamanlar işte bu anlardır. Böyle durumlarda sanal ortam hemen derdinize çare olabilir. Bir tık kadar uzağınızda binlerce kişi ile görüşebilirsiniz. Sıkıldığınız, üzüldüğünüz, mutsuz olduğunuz zamanlarda bu vaktinizi eğlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Sohbet ederek kafanızı dağıtabilirsiniz. Bunun da yetmediği yerlerde canlı dert numaraları ve www.canlıdertkosem.com yada 088823390230  ile iletişime geçerek canlı telefonda sohbet edebilirsiniz.

İnternette bulabileceğiniz yüzlerce dert hattı numaraları ile karşıdaki kişinin sesini duyarak o an verdiği tepkileri anlayarak canlı canlı telefonda konuşabilirsiniz. 



Yeni arkadaşlar edinmek yeni insanlar ile tanışarak onlara ulaşmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı.Bir o kadar da kolay. onlarla her daim etkileşimde olmak mümkündür.



canlı dert numaraları ve www.canlıdertkosem.com yada 088823390230  ile herhangi bir insana canlı olarak ulaşabilirsiniz. Telefonda konuşarak derdinizi, sıkıntınızı paylaşır ve bir nevi destek alırsınız. Bu numaraları www.canlidertkosem.com İnternet adresinde bulabilirsiniz. 

Telefon numaralarını tuşlayarak 08882339020 dahili:130 yalnızlığınız dan da kurtulabilirsiniz. Sıcak bir ses size bir telefon kadar yakındır. Kendinize yeni arkadaşlıklar kurar, yeni insanlarla tanışır ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Hayatınızda bir değişiklik yaparak yeni insanlara yer açın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı