Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı

Dert Köşesi 08882339020

Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur.08882339020 nolu telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.

Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.

Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 08882339020'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 08882339020'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 08882339020'i tuşlayabilirsiniz.

Bu servisin web sayfasına ulaşmak için www.dertkosesi0888.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Karşımda nasıl biri olacak ?

Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.


Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?


  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.



Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. Dahili :130

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 



 Bir başka bilgilendirme ;

Yaşadığımız hayattan hepimiz zaman zaman sıkılıyoruz. Hiç sıkılmadığını, hayatında her şeyin dört dörtlük olduğunu düşündüğümüz insanlar bile mevcut durumlarından sıkılabiliyorlar. İşte bu durumda herkesin kurtarıcısı Arkadaşlık Sitesi. Buradan edineceğiniz arkadaşlarla, gönlünüzce sohbet edebilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yaşınıza, sosyal statünüze, zevklerinize uygun birilerini bulamamanız imkansız. Boş yere dışarıda yeni arkadaş nasıl edineceğinizi düşünmeyin artık.

Bazen insan hiç tanımadığı biri ile dertleşmek isteyebilir. Ailenize, arkadaşlarınıza, yakınlarınıza, hatta en yakın dostunuza anlatamayacağınız sırlarınızı, yeni ve hiç tanımadığınız birine anlatmak çok daha iyi gelebilir. Canlı Sohbet ile bu güne kadar içinizde kalmış, kimse ile paylaşamadığınız sırlarınız paylaşabilir, hayatın yükünü biraz olsun hafifletebilirsiniz. 

Birçok erkek için son derece önemli olan evlenmek konusunda çevrenizde belki de istediğiniz şeyleri bulamış olabilirsiniz. Ama artık bu yönde sayesinde sizlerde belki de hayalinizde olacak olan hatunları son derece rahat bir şekilde bulacaksınız. Hem bu sayede sıcak ve samimi olan arkadaşlıklar yapacak ve hem de hayatınızın aşkını bulmak olacaksınız.  Neredeyse tüm erkekler için kendine uygun olan bayanların olduğu aramaları ile sizlerde hayalinizde kurduğunuz o özel ve huzurlu olan hayata adım atacaksınız. Yapmanız gereken dikkatli olan seçimler yapmak olacaktır. Sonrasında da belki de aradığınız aşkın aslında uzakta olmadığını göreceksiniz.  Gelmek isteyen görmek isteyen canlı, canlı dakikaları seyretmek için benimle bir tık ötede buluşabilirsiniz.


Birçok sitede çoğu zaman  muhatap bulamazken, Live Chat sayesinde, günün ve gecenin hangi saatinde olursa olsun, kafanıza takılan her şeyi sorabileceğiniz bir temsilci bulacaksınız. Düşününki mağazada bir ürünü çok beğendiniz ama bedeninin olup olmadığını soracak kimse yok. Bırakıp çıkmaktan başka şansınız olmuyor. Bu sitedeki yetkililer size 24 saat hizmet vermek için hazırlar.

Bir başka bilgilendirme ;

Hayatınıza yeni heyecanlar katmak için çok uğraşmanıza gerek yok. Sohbet Odalarısayesinde artık daha heyecanlı, daha tutkulu, daha arzu edilir bir yaşamınız olacak. Her türlü arayış içerisinde olan siz misafirlerimize uyun birileri muhakkak var. Bu kadar kısa sürede, bu kadar akılda kalıcı sohbetlerin yapıldığı arkadaş bulmanız sizi de şaşırtacaktır.

Heyecanın sürekli dorukta olduğu Canlı Sohbet sayesinde canınız hiç sıkılmayacak. Sizde arkadaşlarınızı davet edebilir, birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Yaş grubuna, cinsiyetine karar verdikten sonra, tüm gözlerden uzak, doya doya yaşayabileceğiniz ve bir sürü anınınız olacağı bir ortamda, göz bebeği  her zaman siz olacaksınız. Amaç sadece sizi mutlu etmek. Sohbet edeceğiniz kişi seçip, konuşmaya hemen başlayabilirsiniz. 

Birçok erkek her zaman için evlenmek istediği bayan ile ilgili olarak belki de çevresinde istediği kadar bayan bulamaz. Ama bu tip durumlar olduğu zaman artık sizlerde eş arıyorum sayesinden en mükemmel ve aynı zamanda da sizlere en uygun olacak olan bayanları bulabilirsiniz. Bu sayede de aslında hem mutlu olacak ve hem de farklı olacak olan deneyimlere yelken açacaksınız. Hem yalnız olmaktan kurtulmak ve hem de son derece özel olan bir bayan bulmak için sohbet hattımız sizlere yeterli olacaktır. Tüm yalnızlıklarınızı artık unutmanın da zamanı gelmiş olacaktır. İstediğiniz ve hayalini kurduğunuz hayat sizleri bekliyor.  Sevişmelerim ile inlemelerimi bir arada görmek duymak isteyenlerin yeni adresiyim.

Konuştuğunuz insanın yüzünü, üzerinde ne olduğunu, nasıl bir ortamda olduğunu merak ediyorsanız eğer sizi dert köşesi sayesinde onu görebilir, nasıl bir ortamda olduğunu keşfedebilir ve heyecanınıza yeni heyecanlar ekleyebilirsiniz. Görecekleriniz sizi emin olun oldukça fazla heyecanlandıracak. Yaşınız ne olursa olsun, sosyal statünüz ne olursa olsun burada özgürsünüz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020