Dert Köşesi - Dert Köşesi - 08882339020

Dert Köşesi 08882339020

Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur. 08882339020 nolu telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.

Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.

Nasıl Aranır ? 08882339020 

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 08882339020 'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 08882339020 'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 08882339020 'i tuşlayabilirsiniz.

Bu servisin web sayfasına ulaşmak için    www.canlidertkosem.com  adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Karşımda nasıl biri olacak ?
KARŞINIZDA DİREK BEN OLACAĞIM 


Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.

Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?


  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.

Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. 

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 

                                                      www.canlidertkosem.com

Bir başka bilgilendirme ;

Kendinizi yalnız hissettiğiniz zaman, yeni insanlarla tanışmak size iyi gelir. Sadece kendi yakınınızdaki insanlarla konuşmak, derdinizi anlatmak size yetmez. Bazen de gerçekten etrafınızda derdinizi anlatabileceğiniz kimse yoktur. Böyle durumlarda sanal ortam hemen derdinize çare olabilir. Bir tık kadar uzağınızda binlerce kişi ile görüşebilirsiniz. Sıkıldığınız, üzüldüğünüz, mutsuz olduğunuz zamanlarda bu vaktinizi eğlenerek geçirmek isteyebilirsiniz. Sohbet ederek kafanızı dağıtabilirsiniz. Bunun da yetmediği yerlerde sohbet numaraları ile iletişime geçerek canlı, telefonda sohbet edebilirsiniz.

İnternette bulabileceğiniz yüzlerce sohbet numaraları ile karşıdaki kişinin sesini duyarak o an verdiği tepkileri anlayarak canlı canlı telefonda konuşabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışarak kendinize yeni sohbet arkadaşları edinerek zamanlarınız daha eğlenceli hale gelir. Dolu dolu yaşamaya başlarsınız. Sadece kendinize yakın insanlarla değil dünyanın en uzak köşesindeki insanlarla bile internet sayesinde sohbet edip konuşabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan sıkıldıysanız artık monoton gelmeye başladıysa yaşadıklarınız yeni heyecanlar sizlere bir telefon veya bir internet kadar uzak. Kafa yapınıza uygun insanı bulabilmeniz normal hayatta, sanal ortama göre daha zordur. Çünkü sanal ortamda veya telefon aracılığı ile yüzlerce insana aynı anda ulaşılabilir. Ama bu gerçek hayatta daha zordur. Normal hayatta dışarıya çıktığınızda sanalda yazdığınız gibi birilerine iltifatta bulunsanız olası ihtimal yanlış anlamalar olacaktır. Sanal ortamda bu daha kolaydır.

Yeni insanlarla tanışarak onlara ulaşmak ve onlarla her daim etkileşimde olmak mümkündür. Sohbet numaraları ile herhangi bir insana canlı olarak ulaşabilirsiniz. Telefonda konuşarak derdinizi, sıkıntınızı paylaşır ve bir nevi destek alırsınız. Bu numaraları internette bulabilirsiniz. Telefon numaralarını tuşlayarak yalnızlığınızdan da kurtulabilirsiniz. Sıcak bir ses size bir telefon kadar yakındır. Kendinize yeni arkadaşlıklar kurar, yeni insanlarla tanışır ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Hayatınızda bir değişiklik yaparak yeni insanlara yer açın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı