Dert Köşesi 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 

Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur. 08882339020 nolu telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.
www.canlidertkosem.com

Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.

Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 08882339020'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 08882339020'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 08882339020'i tuşlayabilirsiniz.

Bu servisin web sayfasına ulaşmak için www.canlidertkosem.com  adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Karşımda nasıl biri olacak ?

Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.


Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?


  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.



Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. 

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 


*******************

Bir başka bilgilendirme aşağıdadır. Konu tamamen farklı olup dert köşesi servisi ile alakası yoktur.

 Sohbet Numaraları

İnternet ortamında her hangi biri ile yazışarak konuşmak nasıl normal hale geldiyse, kameralı ve telefonla sesli olarak konuşmak da o kadar normal ve çok kullanılan bir uygulama halindedir. Pek çok insan bu kadar büyük bir kolaylık yanı başındayken bu uygulamadan yararlanmakta ve karşısında seçtiği kişi ile canı ne zaman isterse konuşabilmekte, dertleşebilmekte ve eğlenceli zamanlar geçirebilmektedir. Cep telefonu kullanmayan insan neredeyse kalmadı gibi bir şey ve herkes farklı GSM operatörlerini kullanıyor, Sohbet Numaraları da telefon operatörlerinin farklı olarak belirlediği numaralar olup, Turkcell, Vodafone ve Avea olarak değişik gruplamalar halinde yine siz değerli müşterilerinin hizmetine sokulmuştur.

Kullandığınız telefon operatörünüz bunlardan hangisi ise onun sizin için tahsis etmiş olduğu Sohbet Numaraları nı çevirerek dilediğiniz her yerde ve zaman mekan ayrımı olmadan karşınıza çıkacak olan kişilerle her türlü sohbeti yapma imkanı yakalamanızı sağlıyor. 7/24 aklınıza her geldiğinde, canınız sıkıldığında özellikle de geceniz yalnız ve sıkıntılı geçiyorsa bu telefonlardan size uygun olanını çevirip karşı cinsten bir arkadaşla erotik konuşmalar da dahil olmak üzere her konuda konuşabilir ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

Bu konuşmalarınızın ücretlendirmeleri zannedildiği kadar yüksek değildir ve her GSM firması farklı fiyat aralıkları ile bunları sizin faturanızdan tahsil etmektedir. Sohbet Numaraları internet sayfalarında yayınlanmaktadır ve şunu da belirtmeden geçmek istemiyoruz, hangi muhabbete, hangi iç açıcı sohbete paha biçilebilir ki? Canınız hangi konuda konuşmak isterse o konuyu açarak arkadaşınızla konuşabilirsiniz, bu sohbetler cinsel içerikli de olabilir, karşınızdaki kişiden yatak fantezilerini anlatmasını da isteyebilirsiniz, tercih tamamen size bırakılmıştır ama bilin ki karşınızdaki kişiler canlıdır ve % 100 hepsi Türk’tür. Yani sizin dilinizi konuşan kişiler olacaktır karşınızda.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı