DERT ORTAĞI CANLI CANLI HEYECANLI ARTIK HER ŞEY DAHA GÜZEL DAHA KALİTELİ 08882339020 www.canlidertkosem.com



www.canlidertkosem.com



İnternet ortamında karşımızdaki kişiyi görmeden, 

tanımadan bir iletişim kurmaktan çekiniyoruz, çünkü güven 

verici bir şey gibi gelmiyor.Ama  dert hattı 

telefonunda 

karşımızdaki kişinin sesini canlı canlı duyduğumuz için bu 

konuda bir endişemiz kalmıyor.Hatta dertleşmek daha da 

kolay çünkü karşımızda ki kişi bizi görmüyor Böylece ut

anma rahatsız olma yada çekinme gibi durumlar ortadan 

tamamen kalkmış oluyor .

 Amaçları dertleşmek ve dertlerden kurtulmak olan bu dert hattımız tamamen güvenilir ve canlı.Tek yapmanız gereken sadece bir kere aramak .Baktınız memnun kalmadınız aramanız için bir sebep kalmaz.Ayrıca yüksek maliyeti olmayan şeyler bu hatlar .

08882339020


Tamamen güvenilir şartlar altında sıcak bir ortam sunan bu dert köşesi hattında Yeni insanlarla tanışmak İnternet de boşa geçen zamanımızı doldurmak için güzel bir şey. Her yeni birey insana bir şeyler katar. Her insandan bir şey öğrenirsek kendimize de yeni şeyler katarak kendimizi geliştirmiş oluruz.


Bazen insanları tanımak için onlarla sohbet etmek gereklidir. Kısa bir sürede insanları tanıyamayız. Bazen uzun zamanlar konuşmak yeni birisiyle tanışmak için gereklidir. dert hattı telefonları bunun için iyi bir ortamdır. Güvenilirliği de vardır. Zaten istemediğin veya rahatsız olduğun birisi olursa onu engelleyerek iletişimini kesebilirsin. İnternet ten normal şartlarda asla ulaşamayacağımız kadar çok insana ulaşabiliriz. Kafamızda oluşturduğumuz kriterleri normal hayatta belki bulamayacaktık sanal ortamda daha rahat bulabiliriz. Bu sayede uzaklar yakın olur. Mesafeler sorun olmaktan çıkar. Bazen en iyi anlaştığımız insanlar o çok yakınımızdaki insanlar değildir, o bize çok uzak olan insanlardır. Ve biz onların varlığından aslında habersizlerdir.

Gerçek hayatta yakınımızdakilerden şikayet ederken dert köşesi telefon hattı sayesinde yeni insanlarla tanışıp kafa yapımızın uyduğu insanlarla sohbet edip mutlu olabiliriz. 

Birçok insan yalnızlıktan şikayet eder. Hayatınıza yenilik, canlılık gelir. İnternet'te bir sürü boşa geçen zamanınızı değerlendirmiş hayatınıza yeni insanlar, yeni arkadaşlıklar katmış olursunuz. Uzaklarda da bir kapınız olur.


BEKLİYORUM HEMEN ARA 

08882339020

www.canlidertkosem.com

Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?





  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.




Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. Dahili :130

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 


08882339020

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı