MERHABALAR SİZLERİ DE DERT ORTAĞI HATTIMA BEKLİYORUM 08882339020

CANLI DERT ORTAĞI HATTI 

HEM KEYİFLİ HEM EĞLENCELİ HEMDE TAMAMEN GERÇEK

08882339020

Sebepsizce canınız sıkılıp durmasın artık. Sizin de iyi vakit geçirmek,birileri ile sohbet etmek, eğlenmek, dertleşmek hakkınız. dert hatları ile kuracağınız arkadaşlıklar ile yakınlaşabilir, dilediğiniz her konuda sohbet edebilir, sıkılmaktan anında kurtulabilirsiniz. 


Yaşınıza uygun, hayat görüşünüze uygun seçimler yapıp, dertleşebilir ve dertlerinizden kurtulabilirsiniz.Günün stresinden kurtulmak artık gerçekten çok kolay.

Baktınız konuşma hoşunuza gitmeye başladı, karşınızdaki insanla anlaşıyorsunuz,o zaman dert hattı sayesinde dilediğiniz kadar konuşur konuştukça rahatlar rahatladıkça dertlerden kurtulur daha pozitif hayat daha pozitif bir gün yasamaya başlarsınız 

bunun için tek yapman gerek telefonu kaldırıp araman 
karşına çıkacak olan dert ortağına istediğin sıkıntını anlatıp paylaşabilir ve dertlerinde bir telefonla kurtulabilirsin.

hadi artık bu kolay etkinlikten sende yararlan ve eğlencenin bu kadar kolay ve dertlerden kurtulmanın da bir o kadar iyi geleceğini sende gör 


BEKLİYORUMHEMEN ARA 

08882339020

www.canlidertkosem.com

Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?




  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.



Tıklayın ve arayın. Hemen görüşmeye başlayın. Dahili :130

Ücretlendirme nasıl yapılıyor ?

Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 

08882339020


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı