dertlerden kurtulmak bu kadar mı kolay dedığini duyar gibiyim hemen arayın 08882339020

Dert Köşesi





Merhaba sevgili dert ortakları

Dert köşemiz  tüm hızıyla devam ediyor ve sizlerden inanılmaz güzel bildirimler yorumlarlar fikirler geliyor bu köşeyi sızın için eşsiz hale getirmek en buyuk amacımız bu amaç doğrultusunda sizlerle sohbet etmeye ve taleplerinizi yerine getirmeye devam ediyorum 



Dert köşemizin ilk amacı bildiğiniz gibi dertleşmek dertlerden ve sıkıntılardan kurtulmak 

Günümüz şartlarında maalesef her şeyi rahatlıkla anlatamaz olduk sırlarımızı saklar olduk bu da bizim iç dünyamızda mutlu olamamızın en büyük nedenleri arasında baş rol oynamakta 
Hangimiz bugün bir derdimizi karsımıza çıkan ilk kişi ye anlatabiliyoruz ki bence hiç kimse ve bu günden güne daha da zorlaşmaya ve olumsuz karşılanmaya neden oldu 



Hadi su an ilk aklına gelen derdini düşün.sonra telefonu eline al ve ilk aklına geçen kişiyi ara ... kim geldi ? evet bence de aklına gelen kişiye bunu anlatsan karşında nasıl bir tepki alacağını bilememek en büyük sıkıntı dimi

işte dert ortağı telefon hattım bunun için sizi bekliyor

koşulsuz şartsız sızı dinliyorum ve karşılığında dertlerinizden kurtuluyoruz el ele beraber bu dertlerden kurtulmaya ne dersiniz?

hadi bekliyorum 

hemen arayın 

08882339020


Dert köşesi servisi derdini paylaşmaya , sınırsızca dertlerini anlatmaya canlı olarak dert ortağının sizi dinlemesi ve ister ev telefonundan ister iş yerinden isterseniz de cep telefonunuzdan dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden arayarak hizmet aldığınız bir servistir.

Dert Köşesi servisinde 7/24 canlı dert ortağınız hattın  başında aramalarınıza yanıt verir ve dertlerinizi dinler. Türkiye dert köşesi servisini aramanın herhangi bir kısıtlaması yoktur.08882339020telefonu dilerseniz ev telefonunuzdan dilerseniz iş yerinizden dilerseniz de cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. Telefonunuza dert köşesi adı altında kaydedebilir ve dilediğiniz zaman rehberinizden seçerek arayabilirsiniz.


Kimler arar dert köşesi servisini?

Canlı dert köşesi yani dert ortağı servisini derdini paylaşmak isteyen ve dertleşerek rahatlamak isteyen herkes arayabilir. Dertlerinizi içinize atmayın. Arayın dert köşesi servisini dilediğiniz gibi dertleşin. Canlı olarak dert ortağınız sizin için hattın ucunda bekliyor olacak.

Nasıl Aranır ?

Dert köşesi bir diğer değişle canlı dert ortağı servisini aramak çok kolay. Bu servis tüm operatörlerde aktif ve çalışmaktadır. Yani dilerseniz ev telefonunuzdan 08882339020'i çevirebilirsiniz. Dilerseniz iş yeri telefonunuzdan 08882339020'i tuşlayabilirsiniz. Dilerseniz Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarınızdan sınırsızca 08882339020'i tuşlayabilirsiniz.

Bu servisin web sayfasına ulaşmak için www.canlidertkosem.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.


Karşımda nasıl biri olacak ?

Telefonun ucundaki kişi dert köşesi yani canlı dert ortağı servisi için özel olarak seçilmiş ve sizler için 7/24 hattın ucunda sizi bekleyen konusunda uzman bayanlardan olacaktır.

Hangi Operatörlerden Aranır?

Türkiye'deki tüm operatörlerden dilediğiniz yerde ve zamanda arayabilirsiniz?


  • Turkcell
  • Vodafone
  • Türk Telekom Ev ve İş Telefonu
  • Türk Telekom Cep Telefonu

Servis Süresi Ne kadardır ?

Dert Köşesi servisinin süresini siz belirlersiniz. Dilediğiniz kadar konuşup dertlerinizi paylaşabilirsiniz. Karşınızdaki dert ortağınız ile olan görüşmeniz siz ne zaman isterseniz o zaman son bulur.




Dert köşesi servisinin ücreti dakika başına 5 TL'dir. Canlı olarak dert ortağı hattın diğer ucunda sizinle dertlerinizi paylaşacak ve sizi rahatlatacaktır. Tüm operatörlerden ücretlendirme aynı şekildedir. 



 Bir başka bilgilendirme ;

Yaşadığımız hayattan hepimiz zaman zaman sıkılıyoruz. Hiç sıkılmadığını, hayatında her şeyin dört dörtlük olduğunu düşündüğümüz insanlar bile mevcut durumlarından sıkılabiliyorlar. İşte bu durumda herkesin kurtarıcısı dert köşesi Buradan edineceğiniz arkadaşlarla, gönlünüzce sohbet edebilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yaşınıza, sosyal statünüze, zevklerinize uygun birilerini bulamamanız imkansız. Boş yere dışarıda yeni arkadaş nasıl edineceğinizi düşünmeyin artık.

Bazen insan hiç tanımadığı biri ile dertleşmek isteyebilir. Ailenize, arkadaşlarınıza, yakınlarınıza, hatta en yakın dostunuza anlatamayacağınız sırlarınızı, yeni ve hiç tanımadığınız birine anlatmak çok daha iyi gelebilir. dert köşesi ile bu güne kadar içinizde kalmış, kimse ile paylaşamadığınız sırlarınız paylaşabilir, hayatın yükünü biraz olsun hafifletebilirsiniz. 


Hayatınıza yeni heyecanlar katmak için çok uğraşmanıza gerek yok. dert köşesi  sayesinde artık bu çok kolay...
Heyecanın sürekli dorukta olduğu dert köşesi  sayesinde canınız hiç sıkılmayacak. Sizde arkadaşlarınızı davet edebilir, birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

CANLI DERT KÖŞESİ dert ortagı ve dertleşme hattı 08882339020

CANLI DERT KÖŞESİ 08882339020

Dert Köşesi 08882339020 Canlı Dert Ortağı